2014. Október 5-én csapatunk Karcagra utazott a XIV. Nagykun Kupára. Ezen a versenyen minden korosztalynak full kontakt küzdelmet kell vívnia,ezért csak kisebb létszámú csapattal utaztunk. A Shogun Team-et 14 versenyző képviselte. A verseny legeredmenyesebb klubja lettünk,hisz 9 aranyeremmel, 2 ezusteremnel, és egy bronzeremmel tértünk haza.

A napot a kata versenyzők kezdték. Tóth Zoltán az ifjúsági fiú katat nyerte magabiztosan. Szűcs Peti junior kategóriában,míg én, 4 formagyakorlat bemutatását kovetoen allhatam fel a dobogó legfelső fokára.


Nádasdi Márti 2 harcos küzdelem után aranyérmet szerzett,ahogy Boros Krisztián is. Szilágyi Petra a gyermek kategóriában ezustermet harcolt ki magának. :) Szilágyi Áron,a mikepercsi csoportból bronzeremmel tért haza a nap végén. Farkas Adrienn junior nehezsulyban győzte le riválisát,és állhatott a dobogó tetejére.

Bokor Róbert egy győztes és egy vesztes meccs után ezustermet kapott. Nagy Miklós felnőtt férfi nehezsulyban bizonyult a legjobbnak,míg Sári Enikő “A” kategóriában lett a legjobb. Én a  felnőtt női “B” 65kg-ban versenyeztem,és sikerult higgadtabban küzdenem,mint legutóbb. Sikerült megcsinálni azokat az utasitasokat is, amiket Sensei Csaba a pàst széléről mondott. Aranyermet akasztottak a nap végén a nyakamba. :)

A versenyidőszak közepén,ez egy tökéletes gyakorlóverseny volt a csapatunknak,ahol új tapasztalatokat is szereztünk.

Köszönjük a szülőknek a támogatást és a szurkolást!

Jovo heten Tarján!!
Reméljük hasonló sikereket ér el ott is a Shogun Team! :)

Hajrá!!
Osu!
Jónás Alexa
1.kyu