2014- 1. válogatott alapozó edzőtábor A tábor január 16-tól 19-ig tartott. Az első nap koordinációs létrával, kézkombinációkkal, a test egységével, valamint a kettlebellel foglalkoztunk. Két edzés közt volt egy kis videó vetítés és beszélgetés. Második nap már reggel 7-től edzettünk, aerob futással kezdtünk, aztán ismét kettlebelleztünk. A délelőtti edzésen újra koordinációs létrával kezdtünk, majd a mawashi gerit és az ushiro gerit gyakoroltuk. A délutáni edzésen szintén koordinációs létrával kezdtünk, majd a comb rúgások védését és az uchi gerit gyakoroltuk. Az edzés végén kettlebelleztünk.

Szombat reggel ismét aerob futással indult a nap, majd kettlebellt, G-flexet és TRX-et használtuk. A G-flex és a TRX nagyon jól megdolgoztatja a törzs izmait, ezekre számos gyakorlat van. A délelőtti edzés egy elég izzasztó zsákoló edzés volt. Délután részletesebben foglalkoztunk a kettlebellel, ami sokat segített nekem ráérezni a gyakorlatok végrehajtására. Este felköszöntöttük Jarábik Laci Sempait születésnapja alkalmából, aztán összeült a csapat egy kis esti beszélgetésre.


A vasárnap reggel fartlek futással indult, a délelőtti edzésen pedig az elmúlt napokban tanultakat kellett megvalósítani küzdelemben.
Számomra nagyon hasznos volt a válogatott tábor. Új eszközöket próbálhattam ki és új alapelveket tanultam. Örülök, hogy itt lehettem és várom a következő tábort!
Osu!

Szűcs Péter 3. kyu