December 21-én hagyományainknak megfelelően évzáró bankettel búcsúztattuk a 2013-as évet, melynek a Megyeháza egyik nagyobb terme adott otthont. Nagy öröm, hogy a Shogun Team létszáma évről évre egyre nő, ezért ilyenkor mindig fejtörést jelent a megfelelő helyszín kiválasztása. Az előző napokban lebonyolított övvizsgák után mindenki kipihenhette a fáradalmait; utolsóként ez kellemes közös program várta egyesületünk tagjait, a családtagokat, barátokat. (A nagy létszámra való tekintettel a vizsgák három egymást követő napon zajlottak: külön adtak számot felkészültségükről a kokyu fokozatra vizsgázó gyerekek, az övvizsgát teljesítő gyerekek és a felnőttek is) A meghívott baráti klubok mestereivel és vendégeinkkel együtt nagyjából 130 fő jelent meg a 18,00 órakor kezdődő rendezvényen.

Csaba sensei köszöntötte a jelenlévőket: mestereket, karatékákat, szülőket, segítőket illetve a vendégeket, támogatókat. Majd a Shogun Team 2013-es évének bemutatása és értékelése következett. Kiemelten szerepeltek a prezentációban az edzést vezetők, versenyzők, rendezvények és a 2014-es tervek is. Az értékelést követően méltatta a sensei mindazokat, akik előrelendítették munkájukkal az egyesületet, valamint jutalmat vehettek át az edzők, segítők, a legeredményesebb versenyzők, valamint szponzoraink.

A Shogun Team 2013-es évéről egy frappáns kis összefoglaló filmet is megtekintettünk.

A tanítványok is köszöntötték a klub edzőit és kis ajándékkal köszönték meg egészéves munkájukat.

Ezt követően került sor az est legfontosabb momentumára: a sensei bejelentette, hogy januártól egy új, saját edzőteremben kezdjük a tréningeket! Mindenképpen minőségi változást fog ez jelenteni életünkben, hiszen 240 m2-es saját  –versenytatamival borított–  teremmel kevés egyesület büszkélkedhet!

Mindannyiunk nevében Gyuri sempai köszönte meg Csaba senseinek az egész éves áldozatos, fáradtságot nem ismerő munkáját.

A bejelentést követően az Egy pillanat… – kismarjai színész társulat amatőr színészei egy rövid mulatságos történetet adtak elő, mindenki nagy örömére.

A 2010-ben alapított Shogun Vándorserleg szintén hagyományosan most, az évzáró banketten került átadásra az arra érdemes tanítványok részére. Ennek kritériumai, hogy aki ezt a kupát átveszi mind a gyerek, mind a felnőtt kategóriában példamutató munkát mutat az év során, mely az egyesület és a Kyokushin szelleméhez méltó.

2013. II. félév legjobb felnőtt karatékája: Szűcs Zsolt (és családja J)

2013. II. félév legjobb gyerek karatékája: Mészáros Tamás

A bankett ”hivatalos” része ezzel befejeződött, a vacsora során svédasztalos kínálatból választhattuk ki a finomabbnál finomabb falatokat. Éhen nem maradt senki!

A vacsora után desszertként megérkezett egy születésnapi torta… Csaba mester elérzékenyülten fújta el a szülinapi gyertyákat. J

Zene, tánc és jókedv kerekedett rövidesen…

Majd utolsó programpontként Papp Sanyi vezényletével az elmaradhatatlan tombolasorsolás zárta a napot. (érdekesség volt, hogy Ács Attila által felajánlott fődíjat a kb. 6 literes ”autóversenyzős” pezsgőt megnyerő Leskuné Andi az italt felbontotta, és megkóstolhatta mindenki a nedüt!)

És ismét zene, tánc, jókedv kifulladásig….

Köszönjük az elkapott pillanatokat paparazzinknak, Farkas Bálintnak J

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!!!

Az est magas színvonalú lebonyolításáért köszönetünket fejezzük ki a következő cégeknek és személyeknek:

-trans o flex Hungary Kft.

-Andezit Wolf Kft

-Hosszúpályi pékség

-Farkas család

-Körtvélyesi Erika

-Szemán Erzsébet

-Papp Sándor

…és még sokan mások!!!

HAJRÁ SHOGUN!!!