2013.11.23-án részt vettük a Gyöngyösön megrendezett Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2013. évi Utánpótlás Magyar bajnokságán.

A versenyt megelőző napon érkeztünk a mérlegelésre,melyen mindenki sikeresen belefért a súlycsoportjába. Ezután elfoglaltuk szállásunkat, ahol már a gyönki csapattal kiegészülve töltöttünk el egy éjszakát. Természetesen, nem kis mennyiségű pizza után mindenkinek nagyon jó hangulata lett.

Másnap reggel 8 óra körül megérkeztünk a csarnokba, ahol már nem sokkal érkezésünk után  a gyerek 1-es és gyerek 2-es versenyzőket sorakoztatták fel a pástokra. 11 óra tájban már az ifjúsági versenyzők is harcra készen álltak ellenfeleik elé. 13 órakor következett a megnyitó, melyen egy látványos harcművészeti bemutató után, a délelőtt versenyzők érmeinek átadása volt. Mindezek után az ifi és junior korcsoportok küzdelmeinek a befejezése következett.

Délután  16-kor már érmekkel a nyakunkban indultunk Debrecen felé. A hazafelé vezető út (csakúgy, mint  odafele) humorral teli  volt,és hamar eltelt a jó társaságban.

A versenyen 300 versenyző vett részt 39 egyesületből, melyen  a Shogun Team is viszonylag nagy létszámmal,15 fővel vett részt.

Eredményeink: -Szűcs Péter; Ifi 75 kg – Magyar bajnok
-Farkas Adrienn; Ifi +65 kg -3. hely
-Balázs Panni; Serdülő -48 kg – 3. hely
-Nádasdi Márta; Serdülő 58 kg – 3. hely
-Bakonyi Ádám; Gyerek II. 52 kg – 3. hely
-Szabó Evelin; Gyerek II. 35 kg – 3. hely
-Mészáros Tamás; Gyerek I. +37 kg – 3. hely

A többiek is ügyesen helyt álltak és próbálták kihozni önmagukhoz képet  a legjobbat,megfogadni Sensei tanácsait.

Köszönjük szépen a ’pótmamiknak’ a felvigyázást,valamint a szurkolóknak a biztatást, lelkesítést!

Farkas Adrienn 4. kyu