Szeptember 7.-én szombaton egy kellemes családi napon vettünk részt az Erdős-puszta szívében, a zsuzsi vonat végállomásán Hármashatárhegyen.A Zsuzsi Futógála néven meghirdetett rendezvényen két számban indultunk el, az első a családi futás volt, ami 2 km-es távot jelentett meglehetősen nehéz homokos pályán az erdőben.

Ezt mind a négyen teljesítettük közösen, utána pár perccel később máris indult  a 6 km-es futam ugyan azon a pályáncsak 3-szor kellett teljesíteni. Azon én indultam el. A Rendezőség a debreceni sportcentrum és a HRSE volt, fő céljuk a Zsuzsi vonat népszerűsítése volt ami nagyon jól sikerült. A család minden korosztályának megfelelő programokkal egészítették ki a futást, mint fő programot.

A NAV kommandósai érdekes bemutatót tartottak, mely Daninak nagyon tetszett. A HRSE kettlebel szakosztálya is bemutatózott, a futás előtt pedig aki akart, szintén a HRSE aerobicosaival melegített be.

Nagyon jól éreztük magunkat, mára már egyre többször vesz részt a családunk több tagja is hasonló sportrendezvényeken, az egészséges életmód, a mozgás öröme és a gyerekek előtti példamutatás miatt is.

Osu!

Szűcs Zsolt
6 kyu