2013.07.20-án szombaton délelőtt Berettyóújfaluban, a Berettyó Budo SE szervezésében és meghívására egy rendhagyó karate edzésen vettünk részt a környező települések klubjainak képviselői társaságában. Az edzés különlegességét az adta, hogy a trénerünk az ő általa alapított karate stílus (tsuyoi ryu) edzésmódszerei szerint irányította az edzést. Hanshi Gerry Bryan mester három tanítványával Angliából érkezett és elmondása szerint három évig edzett Japánban ahol a mi stílusunk alapítójával is sokszor találkozott.

Nagy hatással voltak rá Oyama Sosai módszerei melynek elemeit beépítette a saját stílus irányzatába a „Sansin karatéba”. Saját szervezettel rendelkezik Angliában, amely 6 klubot foglal magában és nem, is szeretné bővíteni.

Sajnálatos motor balesete miatt járáskönnyítő eszközre szorul, de amikor segítője vállára támaszkodva egy-egy ütés, rúgás elemet bemutatott látszott rajta a „Japán iskola”. A mester,a csapat hozzáállását értékelte,mert elmondása szerint ilyen mentalitást utoljára japánban tapasztalt és a lányok teljesítményét külön kiemelte.

Egyesületünket Sári Enikő,Farkas Adrienn és Farkas Bálint képviselte.Köszönjük az élményt,melyet a régi idők hangulata szőtt át.

Osu!
Farkas Adrienn 4. kyu