06.02.-án rendezte a BSI 15. alkalommal a Kékes csúcsfutást, melyen a Shogunból nyolcan vettünk részt: Szentpéteri Dia, Szabó István, Kostyál Viktor, Rácz Csaba, Incze László, Szabó György, Kardos Csaba és Nagy Miklós. Tudtuk nem lesz most sem könnyebb mint tavaly, de teljesíteni akartuk ezt a hegyi futást mindannyian. Sikerült mindenkinknek felfutnia a hegycsúcsra, s közöttük komoly eredmények is születtek;

Több mint 1500-an neveztek. Szentpéteri Dia a 200 női futó közül a legjobbnak bizonyult 00.59.28-as idejével.

Kostyál Viktor első alkalommal 01.03-at futott. Képességei alapján jövőre bőven egy órán belül futhat.

Szabó István 01.07-et futott, mely tavalyi idejéhez képest jelentős javulást mutat.

Incze Laci és Rácz Csaba is javított előző futásához képest. Az időjárás is ideálisnak mondható volt, s ez segítette a futókat.

Szabó György és Nagy Miki is nagyot futott aznap. A folyamatos emelkedő nagyon igénybe veszi az állóképességet, s számos holtponton átesik a futó míg felküzdi magát a hegytetőre.

Kardos Csabi is most először futott, s elmondása alapján is egy komoly próbatétel a Kékes futás. Jövőre is tervezi indulását.

Elmondhatjuk, hogy ez a hétvége is aktívan telt el, s nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük jövőre újabb karatésok csatlakoznak hozzánk, s teszik próbára magukat…hisz a Kékest meg kell futni!