A versenyszezon első versenye csakúgy mint tavaly, a VII. Zemplén kupa volt. Jó gyakorlási lehetőség ez a tanítványoknak az elkövetkezendő időszak versenyeire. Népes táborral érkeztünk, hisz számos szülő és karatéka kísérte el a versenyzőket, mi több, egységet képviseltünk, mely a legfontosabb számunkra.

Új versenyzők is tatamira léptek, hisz Ifj, Somi Miklós és Adorján Patrik is először szerepelt versenyhelyzetben. A gyerekek, serdülők más szabályrendszerben küzdöttek, így ide csak azokat a harcosokat hoztuk el, akikről tudtuk, hogy biztosan megállják a helyüket.

Külön- külön nem elemezzük most a versenyzőket, mert ez inkább a szakmai műhelyben lesz igazán fontos. Talán annyit; mindenki fejlődik önmagához képest, de most igazán volt egy-két kiugró előrelépés, melyre nagyon büszkék vagyunk! Ezért is mentünk el versenyezni, hogy a fejlődést lemérjük, gyakoroljunk.

Farkas Bálint, szülő, karatéka rövid helyzetjelentése: MELYBEN AZ UTOLSÓ MONDAT A LEGFONTOSABB!!!

A VII. Zemplén kupa eredményei:
Küzdelem:
-ifj Somi Miklós FFI/gyerek nehézsúly I.helyezés
-Nagy Milkós FFI/B kat. nehézsúly II.helyezés
-Zsólyomi Zsombor FFI/serdülő középsúly II.helyezés
-Adorján Patrik FFI/serdülő nehézsúly III.helyezés

Kata: -Tóth Zoltán FFI/serdülő II. helyezés

Egyesületünket 13 versenyző képviselte a megmérettetésen, ahol mindenki szépen helyt állt, kitartóak és harciasak voltak indulóink, GRATULÁLUNK MINDENKINEK!

Külön köszönet a szurkolóknak és a szülőknek, hogy lelkesen buzdították versenyzőinket és így egységes, összeszokott csapat képét jelenítette meg egyesületünk!

Jövő héten folytatjuk a munkát!!!

OSU!

Versenyzésünket támogatták:
-Mikepércs önkormányzata
-Andezit Wolf Kft.