A 2011-es év vége felé, a vizsgákat követően, idén is egy évzáró bankettal ünnepeltük a Shogun Team idei évét! Az előző éveknek megfelelő helyen és minőségben szórakozott együtt a klubunk apraja-nagyja s a hozzátartozók is.

Sensei Csaba köszöntötte az egybegyűlt karatékákat, szülőket, segítőket illetve a meghívott vendégeket, támogatókat, majd a Shogun Team 2011-es évének bemutatása és értékelése következett. Kiemelten szerepeltek a prezentációban az edzést vezetők, versenyzők, rendezvények és a 2012-es tervek is.

Az értékelést követően megemlítette Sensei mindazokat, akik előrelendítették munkájukkal az egyesületet, valamint jutalmat vehettek át az edzők, segítők és a legeredményesebb versenyzők is.

A 2010-ben alapított Shogun Vándorserleget most kapták meg az arra érdemes tanítványok. Ennek kritériumai, hogy aki ezt a kupát átveszi mind az utánpótlás, mind a felnőtt kategóriában példamutató munkát végez az elmúlt fél év során, mely az egyesület és a Kyokushin szelleméhez méltó.

2011. 2. félév Legjobb felnőtt karatékája: Nagy Miklós

2010. 2. félév Legjobb gyerek karatékája: Farkas Adrienn

A Shogun Team 2011-es évéről egy frappáns kis film gyönyörűen összefoglalta munkánkat. Sajnos ezt a youtube-ra feltöltés után az EMI letiltotta, (a zene miatt) de Januárban új zenével feltöltjük!

A gyerekek és a kedves szülők köszöntötték a klub edzőit, melyet egy kis ajándékkal is megkoronáztak. Köszönjük szépen!

Az est (éjszaka) további részében zene, tánc, tombola tette emlékezetessé a bulinkat.

A hangulatra idén sem volt panasz :)

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves karatékának és honlapunkra látogató érdeklődőnek!!!


Az est sikeres lebonyolításáért köszönetünket fejezzük ki a következő cégeknek és személyeknek:

-Sweet Line Kft.
-Andezit Wolf Kft
-Hosszúpályi pékség
-Farkas család
-Pál Judit
-Mustos Gergő
…és még sokan mások!!!