Július 11.-től 17-ig Jászberényben táborozott a Magyar Kyokushin Karate Szervezet. 300 fő dolgozott együtt nap mint nap a Yakuzák SE szervezésében. Klubunkból Sensei Csaba, Sempai Gyuri, Sári Enikő vett részt a tábor edzésein, valamint Szabó Norbi utazott le küzdeni a danvizsgára.

A tábor edzéseit, Shihan Furkó, Shihan Karmazin, Sensei Dr Bogdán Olivér, Sensei Dr Csizmadia irányították. Mellettük edzést vezényelt Sensei Bódi István..

…és Shihan Bencze Antal is.

A táborban a karate edzések mellett megjelent a Medi Ball és a Kettlebell is, melyek  szorosan kapcsolódnak a harcművészetekhez.

A tábor végén ismét voltak kyu és dan vizsgák, sőt EKO danvizsga is volt 4. danra. A vizsgázók között volt Sensei Krasznai Tamás is, kivel együtt dolgozunk a gyönki csapat fejlődéséért. Többek között Ő is és a válogatott egyik edzője; Sensei Stefanovics József is sikerrel abszolválta a tesztet! Sensei Stefi nagyon komoly szakmai munkát végez a szervezetünkben! Gratulálunk Minden vizsgázónak!

Sensei Krasznai Tamás 4. Dan

Sensei Stefanovics József 4. Dan

Köszönetünket fejezzük ki Sensei Agócs Tibornak és lelkes csapatának a nagyszerű szervező és vendéglátó munkáért, mellyel fogadtak bennünket. Jól esett ismét Jászberényben karatézni!!

Sensei Agócs Tibor

OSU!