Egy “JÓ TANÍTVÁNY” köszön el tőlünk, hisz elköltözik Debrecenből.

Minden jót kívánunk Attila!!!
Köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk!

Attila elköszönő levele a tovább után olvasható:

OSU Csaba sensei!

Örömömre szolgál hogy megismerhettelek , és majd 2 évet eltölthettem az edzéseken.

Emlékszem 2009 augusztus végén vettem fel veled a kapcsolatot, és szeptember közepétől elkezdtem az edzéseket látogatni.  előtte régóta foglalkoztatott a gondolat hogy mintegy 10 év kihagyás után ismét belevágjak küzdősport , vagy bármilyen egyéb sporttevékenység művelésébe.

Ma már tudom hogy nagyon jó döntést hoztam!  Munkám melett igazán jól esett heti 2 vagy 3 edzésen részt venni és utánna érezni a felfrissülést, az egészséget. Sokkal jobb lett a közérzetem, és állóképességem is növekedett.

Ezelőtt kyokushin karatéval nem foglalkoztam, nem bántam meg hogy beléptem ebbe a családba.
Utoljára pedig 2 felejthetetlen napot töltöttem el az edzőtáborban kiegészítve egy rövid de annál izgalmasabb éjszakai edzéssel ;) , köszönöm a tanítást és a lehetőséget hogy a jövöben immár kék övvel folytassam a karatém fejlesztését ! OSU

Jó volt közöttetek ! A jó élmények és a jó edzői oktatások hatására erős bennem a vágy hogy ezt folytassam, immáron más városban. De mindig fogok emlékezni a SHOGUN SE családias hangulatú edzéseire,  és kívánom nektek hogy a jövőben is ilyen hangulatban teljenek az edzések, fejlődjenek a karatékák !

Remélem találkozunk még.

viszlát SHOGUN, viszlát Csaba sensei, Gyuri sempai

OSU!

Szendrei Attila