Második éve szervezi edzőtáborát a Berettyó Budo SE a Boga völgybe, mely Debrecentől mindössze 150 km-re található, Románia területén. A SHOGUN dojóból négyen vettünk részt a táborban; Sensei Csaba, Sempai Szabó Gyuri, Szentpéteri Dia és Erdei Nóri. A táborban 35 fő lakott együtt egy hangulatos panzióban, mely hegyekkel volt körülvéve. A napi program általában két edzéssel és túrázással telt, mely ebben a környezetben csodálatos volt!

A közel 2000 m-es hegyek között élni ezen pár napig szó szerint feltöltődést jelentett! A levegő kristálytiszta akár csak a patakok vize, a növényzet gazdagsága lenyűgöző!

Vadállatokkal ugyan nem találkoztunk, de a túraútvonal melletti fán látott medvekarom nyom meghatározó emlék lett mindannyiunk számára.

A sziklás peremtúra is csodálatos volt, főleg mikor a függőleges sziklafal tetejéről nézhettük meg a Boga völgyet.

A közel 100 m magasról a mélybe ömlő Phaeton vízesés az esős időben is lenyűgöző volt, főleg, hogy nem volt egyszerű feljutni a hegytetőre a csúszós talajon.

A Boga völgyben térerő sem volt, televíziót sem néztünk, számítógépet sem használtunk, csak a természetre és a karaténkra figyelhettünk! Ez a pár nap ilyen csodálatos tájon és egy nagyszerű társaságban sajnos hamar elrepült, de reméljük…sőt tervezzük, hogy hamarosan visszatérünk!