A Szlovák Shinkyokushin szervezet elnöke, Sensei Markovics hívott meg bennünket a soron következő nemzetközi utánpótlás versenyükre. Nagyon jó gyakorlási és tapasztalatszerzési lehetőség ez a fiatal korosztály számára. Mivel ez a verseny egybeesett a Kékes csúcsfutással, melyen az egyesületünk edzői futottak, 2 versenyzőt neveztünk. A Farkas testvérek képviselték a klubot Szlovákiában, kik a családdal utaztak. A nemzetközi versenyen 3 ország, közel 200 versenyzője lépett tatamira. Farkas Bálint a gyerek I. korcsoportban a 2. helyet szerezte meg, míg Adrienn a serdülők között aranyérmet szerzett!

Versenyzői és a szülői vélemény az eredményről:

“Kedves Klubtársaink!

Nem rég érkeztünk haza a messzi távolból a szlovákiai Keszegfalváról ahol a meghívásos IV. Polgármester Kupán vettünk részt, egyesületünkből két indulóval, három ország képviselői között.
Versengéseinket Bálintka kezdte, ahol nagyon szoros, küzdelemben, hosszabbítás után csak egy pont különbséggel maradt alul, de a következő mérkőzésen kárpótolt bennünket és összeszedetten idő előtti kipontozásos győzelmet aratott ellenfele felett.
A serdülő lány kategória küzdelmei zárták a rendezvényt, ahol Adrienn alkalmazta sikeresen a mestereinktől tanult technikákat, igen eredményesen, mivel az első ellenfelét kipontozta ö is, idő előtt, a második küzdőtársát pedig az első menet utáni döntetlent követően, a hosszabbításban iskolázta le.
Így tehát a mai termésünk egy arany és egy ezüst.

Sose legyen rosszabb!

Ezúton is szeretnék gratulálni lányomnak az első aranyhoz, az első kupagyőzelméhez!
Talán abból a megfontolásból írom e sorokat, hogy egy kicsit példaként állítsam a karatékák,a fiatal versenyzők a leendő bajnokok elé mivel Adri már két éve versenyzik és még nem ért el ilyen magas eredményt, viszont NEM ADTA FEL és akart, és küzdött és eljött az idő, itt az eredménye. No ez nem azt jelenti, hogy ezután mindig így lesz, és csak arany-arany hátán, de elért valamit amire vágyott már régóta és erre ő is és mi is, a családja, nagyon büszkék vagyunk!
Kívánom mindenkinek, magunknak szülőknek is, hogy ilyen kitartással és szorgalommal küzdjön a “NAGYBETŰS ÉLETBEN”
Gratulálunk Adri, OSU!”

“Nagyon nagy öröm volt mikor vége volt az utolsó küzdelmemnek és láttam a pontozó táblát,hogy én győztem,ez egy leírhatatlan élmény volt! Ajánlom mindenkinek!:D

Én is szeretném megköszönni az edzőimnek azt a hosszadalmas és fáradtságos munkát amivel segítették ,hogy ezt az eredményt elérjem ,és ami úgy látszik nem volt hiábavaló!Úgyhogy tényleg nagyon köszönöm,és még azoknak is akik hittek bennem és biztattak!

OSU!

HAJRÁ SHOGUN !”