Az áprilisi küzdelmi szemináriumot követően a gyönki csapat még nagyobb elánnal folytatta a küzdelem alapjainak gyakorlását. Hatalmas lépést tettek előre a gyerekek, akik közül már többen olyan szinten küzdenek, hogy versenyen is megállják hamarosan a helyüket. A felnőtt karatékák is igyekeznek! Sokat fejlődött a koncentrációjuk, a küzdőmozgásuk is minőségileg javult. Nagyon érdeklik őket az új módszerek, nyitottak és nagyon lelkesek!

Heti edzéseiket kiegészítve Tolna megye másik dojójába, Paksra sensei Krasznai Tomihoz is átmennek a pénteki napokon. Életük fontos részévé vált a Kyokushin karate.

Sensei Csaba Május közepén tartott ismét edzéseket a küzdelem témában a csapatnak. A gyerekek nagyon várják az ilyen jellegű edzéseket, ahol a győzni akarás nagyon szembetűnő a srácoknál. A Tomi senseiiel megbeszéltek alapján nagy hangsúlyt kap a küzdelem oktatása, s ez nagyon motiválja a tanítványokat!

A felnőttek között többen inkább a senior korosztályba tartoznak, de tanulni akarásuk példa! Páran fiatalabb korukban is karatéztak. Van aki sensei Szűcs Zsoltnál Kalocsán, van aki Shihan Halász Károlynál Budapesten, s hosszú idő után ismét visszatértek a kyokushinhoz, a harcművészetekhez.