A Shogun SE gyönki csoportja havi rendszerességgel extra rendezvények szervezését vállalta. Ezek a rendezvények – klubdélutánok – csoportunk összetartozását, az egészséges életmódra nevelést, mozgás – és sportszeretet helyezi előtérbe, vidám, felszabadult hangulatú színes programok keretében.

Márciusban JÁTÉK VÁR elnevezésű klubdélutánunkban főleg a gyerekeknek igyekeztünk  kellemes délutánt szerezni, de hamar a felnőttek is újra gyerekek lettek. Így sokat játszottunk a karácsonyra, vagy már régebben kapott játékokkal. Társas – összerakós – logikai játék, vagy akár távirányítós autók mellett a ping-pong, darts, csocsó kipróbálására is lehetőség nyílt. Legnépszerűbbnek a floorball bizonyult, amivel kicsik és nagyok is egész hosszan játszottak – váltogatva egymást. A vidám délután ideje alatt ünnepeltünk is: Tamás sensei névnapja és csoportunk megalakulásának 2. évfordulója alkalmából finom citromos és csokis tortát fogyasztottunk.

Kommandós Shogun :)

Apa-fia csocsó párbaj

Floorball

Krasznai család

ShogunSE Gyönk születésnapi és Tamás Sensei névnapi tortája

Áprilisban három fitness eszköz használatába nyerhettünk betekintést: TRX, Fittball, Kettlebell. Instruktorok meghívásával minden érdeklődő számára biztosítottuk, az annyira még nem ismert, de nagyon hatékony sporteszközök kipróbálásának lehetőségét. Ez az eseményünk nyilvános volt, és igyekeztünk az érdeklődők egész családja számára elfoglaltságot nyújtani: a hölgyekre is gondolva összeszerveztük a klubdélutánunkat egy Gyönkön most debütáló mozgásformával, a zumba fitnessel. Természetesen az edzéseket vezetők igazán kitettek magukért, mindenkit alaposan megdolgoztattak! :) Ismételten köszönjük nekik, hogy önzetlenül ránk szánták a szombat délutánjukat! A nap következtetése: ezek az eszközök külön-külön is hatékonyak, hát még együtt – aki mindet végigcsinálta, garantáltan elfáradt és izomláza lett. A szép számmal megjelentek közül mindenki pozitívan értékelte ezt a sportdélutánt, így tervezzük ismételt megszervezését.

TRX edzés

Fitball gyakorlatok

Kettlebell

Zumba / Dance fittness Rékával

Májusban gyalogtúra (szalonnasütés) klubdélutánunk programja csak részben sikerült. Sajnos az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Reggel az égieket figyeltük és még bátran nekifogtunk a szervezésnek. Egészen pontosan a Hunor Vadász Egyesület és a Szaka család jóvoltából felajánlott és készített meglepés vadpörköltnek. Aztán sajnos a gyülekező illetve indulás – 11 óra – idejére leszakadt az ég és egész nap esett. Bátrabbak közül egy páran megjelentek és igazán így lett volna karatés jellegű kihívás a kb 8 km- es tervezett túra, de ruházat szempontjából kevesen készültünk ilyen nagy esőre. Így megvártuk a gyönki vadászháznál a nagyon finom illatokkal készülő vaddisznó pörköltet és megteremtettük belső harmóniánk nyugalmát egy igazán ízletes étellel ? :) Természetesen a gyalogtúrát – szalonnasütést újraszervezzük! Mindenki nevében szeretnénk megköszönni a Hunor VVE és a Szaka család felajánlását, segítségét!

Későbbi hónapok tervezett klubdélután, vagy extra eseményein a relaxáció, meditáció – fitnesz, gerinc- és gyógytorna, valamint az augusztusi edzőtáborunk szerepel, melyekről természetesen beszámolunk.

Osu!

Bakonyi Ferenc