Programokkal teli hétvége a Shogunosoknál

Egyesületünk tagjai pénteken Balmazújvárosban tréningeztek shihan dr. Karmazin György, szervezetünk vezetőjének irányítása mellett. A környező klubokból kb. 60 fő érkezett. Jelenlétünkkel is bizonyítottuk, hogy Hajdú-Bihar erős bázisa az SHSZ-nek. Különösen aktuális volt ez a tréning azok számára, akik nyáron vizsgázni szeretnének. A shihan röviden ismertette a közeljövő programjait, majd a bemelegítést, nyújtást követően az állásokat pontosítottuk és a helyváltoztatást gyakoroltuk. Alaptechnikákat gyakoroltunk, a végén némi kaiten lépéssel fűszerezve. A katák gyakorlása során a közelmúltban bevezetett változásoknak megfelelően gyakoroltunk. Természetesen a tréninget erősítő jellegű gyakorlatokkal zártuk. Köszönjük shihan az oktatást, illetve Sensei Berecz Gábornak, hogy helyet adott a rendezvénynek. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

II. Damashi kupa – Siklós

Május 20-án a Shogun Team csapatából 13 versenyző,Sensei és kísérőink vettük az irány Siklós felé. 18 óra után valamivel megérkeztünk a verseny helyszínére,ahol gyorsan lemérlegeltek harcosaink. Ezt követően elfoglaltunk a szállásunkat Harkányban,egy csendes kis camping területén,majd egy siklósi étterem felé vettük az irányt,ahol egy csapatszelfi után a jészberényi Yakuzákkal együtt elfogyasztottunk egy ízletes vacsorát. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

XIX. J&S Speed Kupa – Tarján

Pénteken délután Tarjánba utaztak a Shogunosok,hogy részt vehessenek a szombati XIX. J&S Speed Kupán,melyet a Renmei Kyokushin karate Sportegyesület szervezett. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Swiss Open Juniors – Stans

Magas életszínvonal, isteni csokoládé es sajt, világhírű kések? A Shogun csapatának következő úticélja a jelentős turizmussal rendelkező Svájc volt, ahol mi is csatlakoztunk a turisták tömegéhez es külső szemmel figyelhettük meg, hogyan is élnek az ottani emberek. Csütörtök éjfélkor bizakodva vágtunk neki az igen hosszú, ám élményekben gazdag útnak, melynek végállomása a Swiss Open Juniors elnevezésű verseny volt. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum