MKSZ Utánpótlás Magyar Bajnokság-Nyíradony

Múlt héten, október 25-én szervezték meg az őszi időszak fő versenyét, az Utánpótlás Magyar Bajnokságot. Közel 400 nevezés érkezett az országból, ezért már péntek délután/este lezajlottak az orvosi vizsgálatok. Csapatunk aznap is, és szombaton is egy 50 fős busszal érkezett Nyíradonyba, ezzel is sugallva az összetartás erejét. A verseny napján nagyon sok szülő és szurkoló is érkezett, Nekik külön köszönjük a támogatást! (tovább…)

MEGTEKINTÉS

XVII. Szlovák Open – Muzsla

Október 19-én került megrendezésre Muzslán a Szlovák Open. Debrecenből fél hatkor indult a csapatunk Sensei vezetésével és miután felfedeztük az Északi-középhegység legszebb tájait meg is érkeztünk Muzsla városába.

Az ünnepélyes megnyitó után, melyet szlovákul, magyarul, majd angolul is hallhattunk, kezdetét vette a kata versenyszámok hada. Ami az igazán meglepő volt, hogy ennyi katást még soha életemben nem láttam. Szó szerint ellepték a gyerekek, tinédzserek, sőt, seniorok is a stadiont. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

XVII. J&S Speed kupa – visszatekintés

Szeptember 11-én rendezték meg a XVII. J&S Speed Kupát Tarjánban, ahol az utánpótlás korosztály kataban és küzdelemben, míg a felnőttek csak kataban mérhették össze erejüket. 40 klubból, közel 400 versenyző érkezett a dunántúli városba. A Shogun Teamet 25 fő képviselte. A korai indulás ellenére, egy 50 személyes busz telt meg a versenyzőkkel, szülőkkel és edzőkkel. A tavaly őszi versenyen a Shogun Team volt a legeredményesebb csapat, így igyekeztünk mindent megtenni, hogy ez idén is így legyen. Ez a dunántúli megmérettetés fontos felkészítő állomása volt az őszi versenyidőszak fő versenyének, az Utánpótlás Magyar Bajnokságnak. Szerettük volna látni, hogy a sok edzés mellett a gyerekek hol tartanak a felkészülésben, hogyan kezelik a versenyhelyzetet, valamint ki mennyit fejlődött az előző versenyekhez képest. Minden olyan karateka, aki szerette volna kipróbálni magát, akár kataban, akár küzdelemben, ezen a versenyen lehetőséget kapott rá. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Gyerek vizsgák Debrecenben

014. Október 6-án,a karcagi versenyt kovetoen sem tetlenkedtek a Shogunos karatekak. Kyu és kokyu vizsgát szerveztünk azoknak a gyerekeknek,akik becsületesen végigedzettek a nyarat, és felkészültnek, érettnek  gondoltuk őket a következő tanulofokozat megszerzésére. A vizsga 2 csoportban zajlott. Délelőtt fél 11-tol a kisebbik gyerekcsoport karatekai mutathattak meg edzoiknek, hogy mit tudnak. Technikai elemeket és küzdő gyakorlatokat kértünk tőlük leginkább. 17 gyerek kapta meg az oklevelét, a dojo passat és az új fokozatot jelző színes csikjat. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

XIV. Nagykun Kupa – OKKH Magyar bajnokság – beszámoló

2014. Október 5-én csapatunk Karcagra utazott a XIV. Nagykun Kupára. Ezen a versenyen minden korosztalynak full kontakt küzdelmet kell vívnia,ezért csak kisebb létszámú csapattal utaztunk. A Shogun Team-et 14 versenyző képviselte. A verseny legeredmenyesebb klubja lettünk,hisz 9 aranyeremmel, 2 ezusteremnel, és egy bronzeremmel tértünk haza. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum