Sysman Open – Cegléd – Beszámoló

2014. szeptember 20-án Cegléd adott otthont a Sysman Open elnevezésű, nyílt nemzetközi kyokushin karate versenynek, ami egyben válogató volt az ifjúsági, U22-es és felnőtt open versenyzőknek a litvániai Európa Bajnokságra. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

I. Balmaz Kupa – beszámoló

2014. 09. 13-án Balmazújvárosban rendezték meg az I. Balmaz Kupát. Sensei Berecz Gábor meghívására 12 klub, 110 karatékája vett részt a versenyen. A gyerek 0-s kategóriától kezdve egészen a felnőtt B kategóriáig lehetett nevezni az eseményre. A nyári felkészülést követő első versenyen vettünk részt, ahol sikerrel helyt álltak karatékáink. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Sysman Open – Cegléd – eredmények

Sysman Open 2014
Nemzetközi Kyokushin Karate Verseny (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Visszatekintés: IV. Shogun nyári tábor – Gyönk

A nemzetközi edzőtábor sikeres vizsgái után sem teltek tételenül a shogunos karatésok napjai. A edzések mellett megkezdődött a IV. Shogun Harcművészeti Tábor szervezése. A 2014-es nyár utolsó Shogun Teames edzőtábora július 30. és augusztus 3. között került megrendezésre. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Mas Oyama Memorial – Veszprém

2014. szeptember 06-án Veszprémben jártunk  Mas Oyama emlékére megrendezett emlékversenyen. A csapat egyik fele már pénteken foglalta el szállását,míg néhányan aznap érkeztünk meg a Veszprém Aréna impozáns rendezvénycsarnokába.
10 órakor indították  a selejtezők,melyeken már mind technikailag,mind erőnlétileg minőségi küzdelmeket láthattunk a versenyzőktől. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

A csapókerti közösségi házban bemutatóztunk

A Turmalin egyesület meghívására, kis csapatunk bemutatót tartott a mai napon. Gyuri sempai vezetésével a kisiskolás csoportunkból páran karate bemutatót prezentáltak a Turmalin egyesület családi napján. Lelkes kis csapatunk a kihon, kata, küzdelem és az eszközhasználat alapjait szemléltette a szép számú közönségnek.   (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum