XVII. Vekeri tavi Kyokushin karate edzőtábor – beszámoló

Immáron XVII. alkalommal került megrendezésre a Vekeri-tavi edzőtábor, 7. alkalommal a Shogun SE szervezésében. Egy 5 napos táboron vagyunk túl, ahol napi 3 alkalommal edzhettünk a baráti klubokkal: Derecske Budo SE., Hajdúszoboszlói Kyokushin. Remek hangulatban telt a hét, ámbár az időjárás néha csúfosan túljárt rajtunk, volt, hogy szemerkélő esőben folytattuk edzőseinket a jósolt kánikula ellenére. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

I. SHOGUN napközis karate tábor – beszámoló

Június második felében elkezdődött egy olyan hét amilyen még nem volt a Shogun SE történetében. Napközis tábort indított az egyesület az előkészítős (5-9 éves) csoport számára.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Mikepércsen bemutatóztunk

Június 1.-én a Mikepércsi egyesületünk tagjai, Gyuri mester vezetésével a gyermeknapi rendezvényen szerepeltek. Az egész napos, programokkal gazdag rendezvényen délelőtt bemutatóztak karatékáink. A kyokushin karate kihon és kata elemeit jelenítették meg elsősorban a színpadon a mikepércsi tanulók. Örömünkre szolgál, hogy ezen rövid demonstrációval is hozzájárulhattunk a mikepércsi gyermeknapi rendezvény lebonyolításához. Köszönjük szépen a felkérést!

MEGTEKINTÉS

Hivatalosan is doktor lett Shihan Karmazin György

A Shinkyokushin Harcművész Szövetség vezetőjét, a BI-KA Logisztika Kft. alapítóját, Karmazin Györgyöt doktori értekezésének április 24-i sikeres védése után, a Gödöllői Egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsának döntése értelmében 2014. június 5-én hivatalosan is a gazdálkodás- és szervezéstudományok tudományág doktorává emelték. A doktori fokozat megszerzése az eddig elsősorban vállalatvezetőként ismert közlekedésmérnök és logisztikai szakember szakmai munkásságának, eredményeinek és elismeréseinek méltó megkoronázása. A doktori értekezés címe: A logisztikai szolgáltató vállalatok gazdálkodási sikertényezőinek és stratégia-választásának hatása a vállalat eredményességére.

Gratulálunk Dr. Karmazin Györgynek a hosszú kutatómunka, valamint rengeteg idő- és energiaráfordítás eredményeként kiérdemelt doktori címéhez és további sikereket kívánunk neki a logisztikai tudományterületen és a gyakorlatban egyaránt!

MEGTEKINTÉS

II. Harcművészeti élménynap

Május 31-én került megrendezésre a II. Harcművészeti élménynap, melyen egyesületünk is részt vett. Az élménynap ismét Ónadi Imre és csapata szervezésében, a Dechatlon áruház közreműködésével, támogatásával került lebonyolításra. Az időjárás nem volt kegyes a jelenlévőkhöz: kellemetlen hűvös és rendkívűl szeles idő kerekedett aznap. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Európa bajnokság 2014, Azerbajdzsán, Baku – beszámoló

Így lettem harmadik:

Az egész február végén kezdődött, amikor edzésen szereztem egy komolyabb sérülést.  A sérülés miatt nem tudtam kiállni a Diákolimpia területi elődöntőjén. Szerencsére kevesen voltunk a kategóriámban, így nem kellett küzdenem, sem kataznom, ahhoz, hogy tovább jussak a döntőbe, mert a kevés létszám miatt automatikusan tovább jutottam. A Veszprémben megrendezett Diákolimpia döntőre már felépültem a sérülésből. A formagyakorlatban kettő katat kellett eljárni, egy kötelezőt, amit a bíró ad meg és egy szabadon választottat, amit mi szeretnénk bemutatni. A pontok alapján én lettem az első. Az első két helyezettet viszik az EB-re, mivel én lettem az első, tudtam, hogy most már biztosan indulhatok az EB-n. De itt még nem volt vége. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

A Szoboszlói Úti Óvodában jártunk…

Múlthét szombat délelőtt a Szoboszlói Úti Óvodába voltunk hivatalosak egy kis bemutatóra az óvoda jelenlegi és volt tagjai részvételével.

Szorgos készülődés előzte meg a fellépésünk amit a kicsik nagy örömmel és izgalommal vártak. A sportnapon 6 fős kis csapatunk fegyelmezett és pontos munkája minden jelenlévő tetszését elnyerte. Az alaptechnikák és formagyakorlatok bemutatásán túl az eszközhasználatba és a küzdelembe is betekintést nyerhettek a nézők.

Örültünk, hogy részt vehettünk ezen a sportos kis eseményen, reméljük legközelebb is lesz rá alkalmunk!

Osu!
Nagy Miklós Dániel 3.kyu

MEGTEKINTÉS

17. Kékes Csúcsfutás Shogunosokkal

Már tavaly, amikor még csak szurkolóként vettem részt az eseményen eldöntöttem, hogy ezt a távot én is teljesítem. Nem is igazán a 11.6 km a nehézsége a dolognak, hanem a 671 méteres szintkülönbség Mátrafüred és Kékestető között. 2014. május 24-én, Kostyál Viktor edzőtársammal együtt nekivágtunk a hegynek. J Több mint 1700 nevezés érkezett a 17. Kékes Csúcsfutásra. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum