Decemberi övvizsgák Debrecenben

Mint minden év végén, idén is nagy létszámban vizsgáztak a tanulók a 2013-as év zárásaként. A legkisebbektől a legbölcsebbekig lettek vizsgára jelölve a karatékák. Igen; jelölve, hisz a Shogun dojokban ez a megszokott, hisz mi ezt tartjuk helyesnek! Három napon át minden este sorakozott egy-egy csoport, hogy bemutathassa felkészültségét! (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Shigeru Uemura Mester szemináriumán tanultunk

Az elmúlt hétvégén Shigeru Uemura Mester szemináriumán vettünk részt Budapesten. A rendezvényen négy fő, Bokor Robi, Sári Enikő, Jónás Alexa és jómagam képviseltük egyesületünket, illetve velünk tartott dr. Zolnai Vilmos 5. danos shotokan mester, kettlebell instruktor is. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

A dojóban járt a Mikulás

December 5.-én és 6.-án is ellátogatott a gyerekedzésekre a Mikulás, ahol mind a debreceni és mikepércsi gyerekeknek kedvezett egy kis ajándékkal a Télapó. A gyerekek várták hogy az edzések közben betoppanjon a vendég. A szülők is örömmel fogadták a Mikulást aki hangos “OSU” köszönéssel lépett be a dojóba. Külön meglepetésként ért sok mindenkit, hogy a Télapó szakálla eredeti volt :) A gyermekeken kívül az edzőket is megajándékozta lappföldi barátunk, melyet hálásan köszönünk!

MEGTEKINTÉS

SHSZ Kata bunkai szeminárium II. – Abony

A hétvégén ismét Abony adott otthont a Shinkyokushin Harcművész Szövetség kata szemináriumának. Egyesületünkből ketten utaztunk, a lányom és én. A munkám miatt sajnos csak a pénteki napon tudtunk jelen lenni. A délutáni tréningen a melegítést és a nyújtást shihan Karmazin György, Szövetségünk elnöke, a tőle megszokott magas minőségben vezényelte le. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Utánpótlás Országos bajnokság – Gyöngyös

2013.11.23-án részt vettük a Gyöngyösön megrendezett Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2013. évi Utánpótlás Magyar bajnokságán.

A versenyt megelőző napon érkeztünk a mérlegelésre,melyen mindenki sikeresen belefért a súlycsoportjába. Ezután elfoglaltuk szállásunkat, ahol már a gyönki csapattal kiegészülve töltöttünk el egy éjszakát. Természetesen, nem kis mennyiségű pizza után mindenkinek nagyon jó hangulata lett. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum