Ifi, U22, és Súlycsoport nélküli Eb. – Románia

Az elmúlt versenyek eredményei, s az edzésen tanúsított hozzáállás alapján Szűcs Péter és Tóth Zoltán kapott lehetőséget arra, hogy kipróbálják magukat európai szintű mezőnyben is. Ezen Európa bajnokság Nagyváradon került megrendezésre 2013. 11. 15-16.-án. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

MKKSZ 2013 évi Utánpótlás Bajnokság 2013 – Eredmények

Gy.I.ffi 30kg:
I.    Fehér Levente             Full-Contact
II.  Ludszky Tamás           Várpalota
III. Kátai Szabolcs             Jászberény
III. Pozsonyi Péter            Budai Harcművész SE

Gy.I.ffi 37kg:
I.    Csibra Barnabás         Jászberény
II.  Farkas Alex                  Almásfüzítő
III. Bruszi Dávid                Almásfüzítő
III. Kiss László                   Soproni MAFC (tovább…)

MEGTEKINTÉS

SHSZ szakmai nap a Tigris-dojoban

November 10-én a derecskei dojo mestereivel –sensei Pápai Zolival és sempai Nagy Karcsival–  utaztam Budapestre, ahol a Tigris-dojoban SHSZ szakmai napon vettünk részt. A szakmai nap programját shihan Karmazin György, Szövetségünk elnökének felkérésére sensei Fris Ferenc 4. danos mester állította össze és irányította. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Gyermek övvizsga Debrecenben

November 04.-én egyesületünk debreceni és mikepércsi utánpótlás tanulói közül a pár hónapja kezdett tanítványok tettek kokyu vizsgát ezen a napon, valamint három fő kapott lehetőséget a kék öv megszerzésére. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

SHSZ Válogatott nap

November 2-án SHSZ Válogatott napon vettünk részt Martfűn. A válogatott nap célja a felkészülés volt az Open, az Ifi és az U22 Európa Bajnokságra. Egyesületünkből négy fő, Nagy Miklós, Szűcs Péter, Sári Enikő és Adorján Patrik került behívásra. (Sajnos Miki belázasodott, így nem tudott eljönni.) A tréningeket sensei Stefanovics József 4. danos mester a Válogatottunk szövetségi kapitánya vezette, segítője sempai Jarábik László 2. danos mester volt. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Szeminárium és vizsga Gyönkön

Az őszi szünet első,pár napját Gyönkön töltöttük(Sensei Rácz Csaba,Sempai Szabó György,Jónás Alexa,ifj.Farkas Bálint,Szabó Eszter,az ovis csoportból Makay Zétény&családja és Farkas Adrienn). Szemináriumunk célja a közös gyakorlás, baráti kapcsolatok elmélyítése és a kokyu és kyu vizsga volt. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

XIII. Nagykun Kupa

Október 26.-án csapatunk Karcagra utazott, hogy a XIII. Nagykun Kupán gyakoroljunk. A versenyen 10 fővel és lelkes szurkolókkal képviseltük magunkat. A verseny helyszínének közelsége és az évek óta tartó sportbarátság miatt is veszünk részt Gyarmati Shihanék versenyén, emellett itt van a B kategóriás harcosoknak lehetőségük gyakorolni. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum