Vizsgafelkészítő edzés Szolnokon

Október 25.-én Szolnokon jártunk Shihan Karmazin György edzésén. Egyesületünket Sensei Csaba, Jónás Alexa, és Szűcs Péter képviselte. Az edzés témája most is az kihon technikák és a kihon mozgás minőségének a javítása volt, melyet párban is csiszoltunk az edzés alatt. Hajdú Bihar megyéből a Derecske Budo SE csapata is jelen volt, kikkel közös fotót készítettünk az edzés végén.

MEGTEKINTÉS

Baráti klubok edzése Derecskén

Október 19.-én Derecskén edzettünk, hisz Pápai Zoltán Sensei meghívására a baráti klubok együtt dolgoztak aznap. Derecske, Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló és a Shogun klubjai voltak jelen a közös gyakorláson. Klubunkat Sensei Rácz Csaba, Szűcs Péter, Sitku Roland, Bokor Róbert és Ács Attila képviselte a délelőtti edzésen, melyet Shihan Szabó Tamás irányított. Az edzésen dominánsan alap kihont gyakoroltunk, melyben a harcművészeti alapelveket jelenítettük meg.
Az edzést követően egy jó hangulatú beszélgetés következett, egy kellemes ebéd közben.
Ezen klubok kohéziója erős, közösen, összefogásban dolgozunk fejlődésünk érdekében!

Köszönjük a Derecske Budo SE-nek a meghívást! Osu!

MEGTEKINTÉS

Oxigén Kupa Shogunosokkal

Október 12.-én, indult az Oxigén kupa 2013-2014-es terepfutó verseny sorozata, melyen természetesen mi is ott voltunk! Sőt, 15 fő volt jelen a klubunkból. Kiemelendő a Szűcs család, akik  mind az öten futottak a különböző távokon! Az Oxigén Kupa remek tömegsport rendezvény, melyet minimum a jelenlétünkkel mi is támogatunk!!!

Hajrá Futás!!!  Hajrá Shogun!!!

MEGTEKINTÉS

Ifi – Junior válogatott alapjainak létrehozása

Október 06.-án Budapesten került megrendezésre, a Victory dojó szervezésében az SHSZ ifi – Junior Nemzeti válogatottjába kerülésének tesztje, melyen klubunkból Szűcs Péter és Adorján Patrik volt jelen. A szövetségi kapitány, Sensei Stefanovics csapata profi módon állította össze a nap programját, melyet az SHSZ is támogatott.
Sportpszichológiai, erőnléti, technikai, és küzdelmi teszten kellett helyt állniuk a mintegy 25 fő, előzőleg írásban jelentkezőnek. Reggel kilenctől este hétig folytak feladatok, mely végén mindenki bemutatkozott, s értékelte a napját. Az országban egyedülálló kezdeményezés csak adott a srácoknak, s reméljük később a válogatottban is igazolhatják szorgalmukat, s akarásukat!

MEGTEKINTÉS

XIV. J&S Speed kupa – Tarján

Sempai Szabó Kornél és csapata immár XIV. alkalommal rendezte meg a J&S Speed kupát, ahová idén ősszel is elutazott a Shogun Team csapata. Az október 5.-i versenyre 45 klubból 432 nevezés érkezett. A tornán 14 versenyzővel képviseltük magunkat. Délelőtt a kata versenyt nézhettük, délután pedig a gyerek és serdülő korosztályok küzdelmeit láthattuk. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Sysman Open – Cegléd

2013. szeptember 28.-án Cegléden versenyeztünk a Sysman Open elnevezésű Nyílt Nemzetközi Kyokushin karate versenyen. A megmérettetésre 4 ország (Magyarország, Horvátország, Románia és Szlovákia) 132 versenyzője adta le a nevezését. Ifjúsági, junior, U22-es kata és kumite, valamint felnőtt súlycsoport nélküli küzdelmeket láthattunk. A nyári felkészülést követő első verseny volt ez, ahol sikerrel hely álltak a karatékáink.  A Shogunt 5 versenyző képviselte a rangos versenyen. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Edzés Shihan Karmazin Györggyel

Szeptember 27.-én Szolnokra utaztunk, hogy Shihan Karmazin vizsgafelkészítő edzésén vegyünk részt. A csapat tagjai voltak Sensei Csaba, Sempai Gyuri, Sári Enikő és Bokor Robi. A jó hangulatú utazást követően időben :) érkeztünk a Harmónia házába ahol 6-7 település karatékáival dolgozhattunk együtt. Egy alapos bemelegítést követően alap technikákkal foglalkoztunk állásban, melyeket külön elemeztünk, csiszoltunk, végig figyelve a test egységének megtartására. Ezen az edzésen kapta meg Szabó György Sempai-a nyári, sikeres danvizsgát követően-a 2. Danos övét és diplomáját melyhez kívánunk Jó erőt, s egészséget!!

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum