A XIII. J&S Speed kupa legeredményesebb klubja a SHOGUN

Május 11.-én Tarjánban versenyeztünk, a XIII. J&S Speed kupán. A nemzetközi versenyre 3 ország 460 nevezése érkezett. A rangos versenyen 12 versenyzővel képviseltük magunkat! A tornára célzottan nem készültünk, hisz a Diákolimpia döntő volt a fő versenye ennek az időszaknak, ennek ellenére mind az eredmények, mind az egyéni teljesítmények terén meghatározót nyújtottak ezen a napon a versenyzőink. A 42 induló klub közül a legeredményesebbek lettünk, csakúgy mint előző évben! (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Beszélgetés a Klub rádióban Sensei Rácz Csabával

A Klub rádió Debrecen esti magazinjának vendégeként készült interjú a karatéról, s magáról a Kyokushin életformáról; itt hallható:

1.rész:

207_130510_shogun01

2. rész:

209_130510_shogun02

MEGTEKINTÉS

A súlycsoportos Vb. 2. napja – beszámoló – Schmidt Péter

http://www.shinkyokushin.hu/hirek/a_masodik_nap_kronikaja

MEGTEKINTÉS

Szűcs Péter Ifjúsági válogatott lett – beszámoló

Április 23.-án megtudtam, hogy a magyar csapat bő válogatott tagja lettem. Az első válogatott edzésem május 4.-én volt. Dávid Andrással, fiával Dávid Andrással és Sempai Czirják Sándorral mentünk együtt Martfűre.
Az edzéseket Sensei Stefanovics József tartotta. Az első edzésen a tolós, verekedős ellenfelek ellen gyakoroltunk pár kombinációt.
Második edzésen váltott ellenfeles küzdelmek voltak, hogy a Svájcban megrendezett Európa Bajnokságon indulók gyakorolni tudjanak társaik segítségével. Mindkét edzésen szóbajött a mentális fejlődés is.
A következő válogatott edzés május 18.-án lesz.
Szűcs Péter 4. kyu

MEGTEKINTÉS

I. Harcművész élménynap – tv beszámoló

http://www.alfoldtv.hu?id=14548&q=q

MEGTEKINTÉS

III. Nem oda Boda fél és negyed terepmarathon

Április 28.-án rendezték meg a III: Nem oda Boda futást Bodaszőlőn, ahol a Shogun Team felnőtt csapatából részt vett Sensei Csaba, Szentpéteri Diána, Nagy Miklós és Jónás Alexa. A 10.5 km-es távot szép napsütéses időben teljesítette mindenki. A meleg kicsit megnehezítette a dolgunkat, de a szervezők 5 és 10 km-nél frissítő állomásokkal segítették a versenyzőket, ahol víz, nápolyi és szőlőcukor volt. Dia a korcsoportjában a dobogó 2. fokára állhatott fel. Gratulálunk! J

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum