MKKSZ 2012. évi Utánpótlás Magyar Bajnoksága

A Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2012. évi Utánpótlás Magyar Bajnokságának Gyöngyös város adott otthont az idei évben is. A sikeresen megrendezett és lebonyolított versenyen a következő eredmények születtek: (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Szentpéteri Dia ismét nyert

November 17.-én rendezték a 2012-2013-as Oxigén kupa erdei futóverseny sorozat 2. fordulóját Debrecenben, ahol most is részt vett a Shogun Team csapata. Nagy öröm számunkra, hogy most már a kissebbek is bekapcsolódtak a tömegsport versenyzésbe. Csorba Hanna, Horváth Dávid, Konyári Zoltán, Szűcs Dani, Farkas Bálint, Szabó Eszter is futott 1.5 km-t szombaton. Szentpéteri Dia diplomamunkáját írja, s e mellett jött el a 2. fordulóra. Sérülten versenyzett de így is igazolta állóképességét. Megnyerte a második fordulót is a 10 km-en.

Gratulálunk Dia!


MEGTEKINTÉS

Papp Krisztián sikere

A Budapest melletti Tordason rendezték meg az idei évi Kutyás agility Nemzeti bajnokságát egy gyönyörű lovardában. Egyesületünk karatékája; Papp Krisztián a kezdő mini kategóriában indult Quimbi nevű schipperke fajtájú kutyusával. Quimbi hibátlanul teljesítette a 20 akadályból álló pályát, ráadásul a legjobb idővel, így Krisztián és kis kedvence állhatott fel a dobogó legfelső fokára.
Gratulálunk a remek teljesítményhez!!
Reméljük a nyári edzőtáborunkban ismét megcsodálhatjuk a Debreceni Agility Sportegyesület színvonalas bemutatóját!

MEGTEKINTÉS

Nagy létszámmal vettünk részt a debreceni szemináriumon

November 04.-én a a debreceni Tóth Árpád gimnáziumban edzettünk, ahol is a Shinkyokushin Harcművész Szövetség soron következő szemináriumán vettünk részt. Az edzéseket Shihan Karmazin György 5. danos mester, az MKKSZ és a SHSZ elnöke vezényelte számunkra. Bő 30 fővel vettünk részt a rendezvényen, mely mindenki számára jó hangulatban telt, ugyanakkor számos megerősítést kaptunk eddigi munkánkra vonatkozólag. 12 klub 110 karatékája jelentkezett, hogy együtt gyakoroljon ezen a napon. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Victory-s tanítvány edzett velünk a nyár folyamán

Osu!

Idei nyaramat Debrecenben töltöttem ahol a munka mellett edzeni is volt lehetőségem. Így jutottam el a SHOGUN TEAM– hez ahol megismerkedtem Rácz Csaba Sensei-jel.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Gyerek-Serdülő Európa Kupa-beszámoló

A Bakonyi család november 2-3-án, a számunkra mindig kedves Felvidéken töltötte a hétvégét. Bár sok rokonunk él ezen a vidéken, de most nem látogatóba mentünk Szlovákiába. Dunaszerdahely volt úti célunk, hogy a második alkalommal megrendezésre kerülő Gyermek Európa Kupán, Ádám versenytapasztalatait egy újabb megmérettetéssel gazdagítsuk. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

II. POLICER KUPA – ABONY

Október 27.-én Abonyba látogattunk, a Sensei Krupincza János és csapata által szervezett versenyre. Gyerek -serdülő és felnőtt B és C kategóriába neveztünk harcosokat. Az utánpótlás számára egy gyakorlási lehetőség volt ez a verseny, míg a felnőttjeink a közelgő Mikulás kupa felkészülési állomásának tudták be az Abonyi megmérettetést. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum