Gyönkön edzettünk

Október 22.-én Gyönkre utaztunk, hogy az ottani csoport tagjaival, s a paksi csapat egy részével együtt dolgozhassunk. Sensei Csaba, Jónás Alexa, Nagy Miklós és Szűcs Péter alkotta a Kelet Magyarországi különítményt. Reggel indultunk, s dél magasságában a Tolna megyei kis városba érkeztünk. Elfoglaltuk a szállásunkat, majd megebédeltünk, s pihentünk egy kicsit. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Szeghalmon is a Shogun volt a legjobb

Október 13.-án csapatunk Szeghalom Regionális verseny járt, melyen 10 klub 80 versenyzője küzdött az elsőségekért. 3 harcművészeti stílus kyokushin szabályrendszerben küzdött. Klubunk a legeredményesebben zárt!
Eredmények 13 indított versenyzővel:

1. helyezett: Sitku Roland, Adorján Patrik, Zsólyomi Zsombor, Maglóczki Gergő
2. helyezett: Pénzes Sándor, Kovács Dávid, Mészáros Norbert, Ifj. Farkas Bálint
3. helyezett: Szilágyi József, Nagy Máté, Pataki Viktor

MEGTEKINTÉS

Oxigén Kupa – Shogunosokkal

Október 13.-án indult a VI. Oxigén Kupa – Erdei futóverseny sorozat, melyen már szinte természetesen a debreceni és mikepércsi Kyósok is részt vettek. A futóversenyek remek lehetőséget adnak pillanatnyi állóképességünk leméréséhez, valamint “a versenyzés nemes küzdelmét átélni”!

2.5 km-t. futottak: Szabó Eszter, Szűcs Dani, Ifj. Farkas Bálint és Zsólyomi Zsombor
5 km-t. teljesítettek: Fülöp Beatrix, Sensei Rácz Csaba, Sempai Szabó György, Szűcs Péter, Incze László, Szűcs Zsolt

MEGTEKINTÉS

”Szabad testsúlyos gyakorlat, a kihagyhatatlan lehetőség”

Szeptember 23-án került sor a HRSE vitalitás program keretein belül dr. Zolnai Vilmos RKC II., FMS instruktor, 5 danos shotokán karate-mester fenti című speciális kurzusára. Az oktatás során a testépítők, harcművészek körében joggal népszerű ”Fegyencedzés” illetve ”Meztelen harcos” című könyvek képezték a törzsanyagot. Ismerve Vili mester maximalizmusát, kíváncsian vártam az oktatást. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cselgáncsos lányok találkozója Debrecenben

A múlt hétvégén, 2012. szeptember 29-én, szombaton került megrendezésre a Debreceni Sportiskola női judosainak nosztalgia találkozója Sápi Miklós judo edző jóvoltából.

A judo edzéseknek évtizedekig a Mikes Kelemen utcai sportlétesítmény adott otthont. Ennek megfelelően az összejövetel 16 órakor itt kezdődött. 20 fő gyűlt össze a találkozóra. Sajnos többen nem tudtak eljönni. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

XII. J&S Speed Kupa – Tarján

Október 06.-án a XII. alkalommal megrendezett J&S Speed Kupával indult az MKKSZ őszi versenyszezonja. Mindhárom dojónkból indultak tanítványok ezen a megmérettetésen. Volt aki már határozott céllal és elvárással érkezett a dunántúli városba és többen még új versenyzőként mérettettek meg az igen nagy létszámú és erős mezőnyben. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Két gyors hír

Szentpéteri Dia a Debreceni Egyetem ”DEK Kupa” futóversenyen 2800 méteres távon a profi kategóriában a harmadik helyet szerezte meg! Gratulálunk Dia!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Shogunosok Shigeru Uemura Mester szemináriumán

A hétvégén a Shinkyokushin Harcművész Szövetség és Shihan Bencze Antal meghívásának eleget téve ismét Shigeru Uemura Mester szemináriumán vettünk részt Nyíregyházán. A délelőtti edzésen az alapok gyakorlásán volt a hangsúly. Addig nincs értelme továbblépni, míg a pozíció, a tengely nem korrekt. Délután párban gyakoroltunk. Este pedig Shihan Karmazin vezetésével szervezet-fejlesztéssel zártuk a napot. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Jó tanuló – jó sportoló különdíj

Mikepércsi dojónk tanulója Szilágyi Áron, aki az egyik legszorgalmasabb és legeredményesebb tanítvány a Shogun Teamben. A 2011-2012-es tanév végén különdíjban részesült, hisz a mikepércsi Hunyadi János általános iskola jó tanuló – jó sportoló vándorserlegét kapta meg. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum