Remek kihívás volt az Aquapark futóverseny

Augusztus 25.-én 3 fő képviselte egyesületünket a XII. Hajdúszoboszlói Aquapark futóversenyen. A 10 km-es pályán Sensei Rácz Csaba, Incze László és Szabó István futott. A versenyt nehezítette, hogy 39 fokos hőségben, a repülőtéren kellett teljesíteni a távot. Árnyék nélkül ez komoly kihívásnak bizonyult. A hőség ellenére 653 futó teljesített különböző kategóriákat! Egyesületünk tagjai a táv teljesítése után különböző ajándékokat vehettek át a szervezőktől, melyet köszönünk!

MEGTEKINTÉS

12 évvel ezelőtt hunyt el Andy Hug

Tegnap volt 12 éve hogy a kyokushin karate egyik legnagyobb alakja betegségben életét vesztette. Ez a kép egy hónappal halála előtt készült tokióban! A legtechnikásabb harcosok közé tartozott, egy igazi példakép!

MEGTEKINTÉS

Szentpéteri Dia nyerte az őrült futást Debrecenben

Augusztus 18.-án rendezte az erdőspusztai arborétumban a debreceni kilóméterek sportegyesület valamint a Hajdú Rendészeti Sportegyesület a 8.5 km-es őrült futást, melyen 24 akadállyal kellet megküzdeni az “őrült futóknak”
A Shogun SE-t Sempai Szabó György, Szentpéteri Dia és Szabó Eszterke képviselte ezen a rendezvényen. A női kategóriát Dia nyerte nem kis előnnyel! Ezzel idén már a Kékes csúcsfutás után a 2. futóversenyét nyeri!

Gratulálunk mindhármuknak a nem mindennapi teljesítményhez!

MEGTEKINTÉS

III. Gyönki Harcművészeti Tábor

A Shogun Team, ezen a nyáron – a Vekeri tábort követően -  második edzőtáborát tartotta a dunántúli kisvárosban, Gyönkön. Településünk,  augusztus első hetében,  idén harmadik alkalommal adott otthont a kyokushin karate edzőtábornak. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Utolsó útjára kísértük el Csabit…

… ahogy elkezdem ezeket a sorokat, már a fülemben csengenek Csabi szavai; “ez már a korral jár sensei ” , “meg fogom ismét nyerni a 24 órás küzdést meglátod” ,  ”most nem vizsgázok 3. kyura, mert még úgy érzem nem értem meg rá”..stb, stb
Egy nagyon jó barátot vesztettünk el, aki mindenkivel jóban volt, mindig vidám és élettől duzzadó személyiség volt.
Még most is hihetetlen, hogy megtörtént… (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum