Övvizsga Debrecenben

Márc. 27.-én 11 fő tett sikeres övvizsgát az első, ill. következő övfokozatra. Többen az előkészítő gyerekcsoportból vizsgáztak, akik az edzéseken mutatott teljesítmény alapján lettek övvizsgára jelölve. Páran a Decemberi övvizsgáról maradtak le, s most pótolhatták a tesztet. A kicsik önmagukon felül teljesítettek, s mind az erőnléti, mind a technikai vizsgán példásan helytálltak. A küzdő gyakorlatokat, s az elméleti kérdéseket is megfelelően oldották meg. Kiemelendő még az 1 szem felnőtt vizsgázó is! A kék öves Czibere István 1980-ban vizsgázott először, s már több éve meghatározó tagja senior csoportunknak! Most 7. kyus lett!

Minden vizsgázónak szívből gratulálunk!

MEGTEKINTÉS

A Diákolimpia döntőbe bejutott SHOGUN Team versenyzők

Gyermek I. fiú +37 kg (14 induló):

Pénzes Sándor
Bakonyi Ádám
Somi Miklós

Gyermek I. fiú kata (12 induló):

Szilágyi Áron
Somi Miklós
Bakonyi Ádám
Jónás Károly

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Rengeteg tapasztalat, sok új versenyző

Március 11.-én Hajdúszoboszlón versenyeztünk, a diákolimpia Kelet-Magyarországi elődöntőjén. Előzetesen 36 klub 350 versenyzője nevezett, mely erős mezőnyre utalt. Házi versenyünknek köszönhetően többen most indulnak el klubunkból a versenyzői pályán. 21 versenyzőt neveztünk Hajdúszoboszlóra, akik közül 10 fő új versenyzőnek számított.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

30 éves fennállását ünnepelte a Berettyó Budo SE

Március 10.-én, Rinyu Sándor invitálására karate bálra voltunk hivatalosak, hisz a Berettyó Budo SE 30 éve van jelen a Magyar Kyokushin életben. Sensei Csaba mellett Sempai Szabó György, Szentpéteri Dia, Kardos Gergő, Kardos Csaba, és Szűcs Zsolt volt jelen klubunkból a rendezvényen, akik a Senseit kivéve mind a Berettyó Budo SE-ben kezdtek karatézni. Incze Laci is a meghívottak között szerepelt, de sajnos nem tudott elmenni. A bál programjában szerepett kapott Sempai Rózsa Gábor és Sempai Gál Csaba küzdelme, Baranta, Capoera, Medi-ball, Zumba bemutató, s egy látványos bűvész show is. A Shinkyokushin Harcművész Szövetség részéről jelen volt Shihan Karmazin György és Shihan Bencze Antal is az estén.

Jó egészséget kívánunk a Berettyó Budo SE aktív és volt tanítványainak, mestereinek, s sok sikert kívánunk további munkájukhoz!

MEGTEKINTÉS

Diákolimpia selejtező Pápa – videók

A pápai selejtező, Shogunos versenyzőinek szereplését tartalmazó videókat az alábbi link alatt tekinthetitek meg!

http://www.youtube.com/playlist?list=PL0205F6BFACDA4C33

A videókat Baksa László és Szverle Árpád készítették.

MEGTEKINTÉS

Dr Pakurár Miklósné levele a házi versenyünkről

“Kedves Csaba!

Gratulálok a verseny sikeréhez, a profi szervezéshez. Örülök, hogy iskolánk is részese lehetett, mi köszönjük. Tényleg sokan, jó hangulatban versenyeztek, és jó volt látni az összehangolt csapatmunkát.Olyan érzésem volt, hogy nagyon  összeszokottan tette mindenki a dolgát, mint  – ahogy mondani szokták – egy nagy családban. Látszódott, hogy szeretnek ide tartozni az emberek.Balázs Panni boldogan hozta tegnap a trófeát, gyönyörű.(ig. dicséretet is kapott) Ha fényképet is tud Csaba küldeni, mi is szívesen büszkélkednénk vele a honlapunkon is.
Bízom benne, hogy híre megy, s még több lelkes és tehetséges diák talál rá Önökre,
a Shogun Teamre.


Még egyszer gratulálok!


Üdvözlettel:
Pakurár Miklósné”

MEGTEKINTÉS

Karatés gyorskorcsolyázó sikere

Végi Dani a debreceni gyerek csoportunkban edz, s e mellett a debreceni Főnix SE-ben korcsolyázik. A közelmúltban a szlovákiai Eperjesen versenyzett eredményesen Dani, hisz az Olympic Hopes elnevezésű tornán az 500, a 333 és a 222 méteren is bajnoki címet szerzett. Edzője Kövérné Fejes Anikó

Gratulálunk!

MEGTEKINTÉS

Diákolimpia elődöntő 2012 Pápa – beszámoló

Két versenyzőt neveztünk a pápai elődöntőbe, hogy  a 3 éve működő csoportunk számára egy kis versenytapasztalatot gyűjtsenek, ugyanis a főleg  gyermekekből  és  seniorokból álló tagokkal még nem szerepeltünk hasonló rendezvényen. Bakonyi Ádám gyermek I. kategória kata és kumite, Szarka Dávid junior kumite versenyszámokba neveztük.

Óriási izgalommal és várakozással érkezett el , az a bizonyos kora reggel. Nekivágtunk a nagy útnak, hogy részt vegyünk első megmérettetésünkön és kipróbáljuk magunkat karatékáink által egy versenyen.  Büszkeséggel töltött el, hogy a régi nagy múlttal rendelkező dunántúli egyesületek mellett, a Shogun SE maroknyi csapataként mi ott lehettünk.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Övvizsga Gyönkön, bemutató óra Kölesden

Márc. 01.-én a gyönki tanítványok közül 5 fő sikeresen teljesítette a következő övfokozat megszerzéséhez szükséges tesztet. A gyerekek pedig a vizsga jellegű edzésen gyakorolhatták tét nélkül az új anyagot. Másnap délben Kölesden tartott sensei Csaba és a gyönki tanítványok egy karate bemutató órát az általános iskolában. A tesi órán több osztály összevonva volt jelen, mely így bő hetven érdeklődőt jelentett. A jó hangulatú tesi órán a diákok és a tanárok is kipróbálták a kyokushin alapjait.

MEGTEKINTÉS

I. Shogun Házi bajnokság – beszámoló

A motiváció, a sikerélmény a gyerekek számára rendkívül fontos tényezők, melyek előrelendíthetik karatéjukat. Ezek a fogalmak voltak a hajtómotorjai annak a házi versenynek, melyet Febr. 25.-én rendeztünk. A Shinkyokushin Harcművész Szövetségből még három klub hozta el utánpótlás tanítványait a megmérettetésre.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum