Lovag lett a lovasíjász mester

A kitüntető címre a Rendőrtábornokok Egyesülete terjesztette fel, mert látogatásuk alkalmával, 2011. október 8-án a Kassai völgyben személyesen is meggyőződhettek Lajos mérhetetlen elkötelezettségéről, lelkesedéséről és az ősmagyar kultúra iránti szeretetéről. A lovagi címet olyan emberek kaphatják, akik sokat tesznek a magyar kultúra ápolásáért, ingyenesen végzett lovagias tetteikkel is hozzájárulnak egy-egy kulturális terület megőrzéséhez, újjáélesztéséhez, ápolásához.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Oxigén kupa – Szentpéteri Dia 3. lett

Az V. Oxigén Kupa, Erdei futóverseny sorozat 2011-2012-es szezonjának 4 versenyén futottunk a mai napon. Kifogástalan idő, szimpatikus verseny, remek hangulat. A Shogunból hatan futottunk ezen a versenyen.  Rácz Csaba, Szabó György, Incze László, Szűcs Péter 5, míg Nagy Miklós és Szentpéteri Dia a 10 km-t teljesítette. Az alapozási időszakba remekül beillett a mai versenyünk is. A női 10 km mezőnyében Dia a 3. helyen végzett!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Karate Testnevelés órák Mikepércsen

A 2011-es programjainkat tekintve egy hírrel vagyunk még adósak, mely a mikepércsi általános iskola és egyesületünk szoros együttműködéséről szól. Októberben egy részletes előkészítő munka után két napon át, minden testnevelés óra a Kyokushin karatéról szólt. Az órák alatt a gyerekek megismerkedtek a harcművészetekkel nagy vonalakban, a karatéval, s több szegmensét is kipróbálhatták a kyo edzéseknek.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum