Seniorok együtt

Még a karácsony előtt összejött a Senior csapat nagy része, hogy az edzéseken kívül is együtt töltsön pár órát, egy debreceni pubban. Akik el tudtak jönni ezen a hétköznapi estén, nagyon jól érezték magukat. Gondtalanul sztorizgattunk, főleg a “régi” karatés történeteken. Legurult pár korsó sör is, de ez bőven belefért a már régen tervezett összejövetel hangulatába.

“Nagyon büszkék vagyunk a Senior csoportra, hisz a legszorgalmasabb tanítványok, s valamennyien; egytől-egyig komoly értéket képviselnek! Szülőként pedig mindenki számára példát mutatnak” (Rácz Csaba)

MEGTEKINTÉS

Shigeru Uemura Mester nyílt szemináriuma

Dec. 17.-én, az évzáró bankettünk napján egy nagyon fontos szeminárium zajlott nyíregyházán, ahová Szilágyi István Mester invitált bennünket. Egyesületünket Sempai Szabó György képviselte. Shigeru Uemura Mester a saját tapasztalatait próbálja átadni a szeminárimok során. Munkásságának összefoglalása a KAMUHI, amely nem egy új harcművészeti stílus, hanem egy olyan rendszer, ami redszerezi a modern tudomány alapelveit és a keleti küzdőrendszerek eredményes gyakorlatát. Nem törekszik arra, hogy valaki feladja az eddig gyakorolt stílusát, inkább azt tanácsolja, hogy az általa nyújtott tudást, információt építsük be a rendszerbe.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

V. SHOGUN évzáró bankett 2011.

A 2011-es év vége felé, a vizsgákat követően, idén is egy évzáró bankettal ünnepeltük a Shogun Team idei évét! Az előző éveknek megfelelő helyen és minőségben szórakozott együtt a klubunk apraja-nagyja s a hozzátartozók is.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Övvizsga Debrecenben

Dec. 16.-án mind a gyerekek, mind a nagyobbak kyu vizsgán bizonyították fejlődésüket. Két csoportban adtak számot tudásukról a tanítványok. Először a gyerekek, majd később a serdülők, felnőttek, s nagy örömünkre a seniorok  együtt vizsgáztak.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Szintfelmérő vizsga gyerekeknek

Tegnap szintfelmérő vizsgát tettek kis tanítványaink Debrecenben. Az övvizsga még korai lenne számukra, de az elmúlt hónapok alatt tanultakat bemutatták a gyerekek. Erőnléti, kihon, kata, küzdőgyakorlat, páros gyakorlat és ügyességi feladatok voltak tőlük kérve, melyeket példásan megoldottak. Érződött rajtuk a megfelelni akarás, és kicsit izgultak is, de mindenki bátran dolgozott. Ez a vizsga nagy élmény volt nekünk, edzőknek is!

Gratulálunk minden vizsgázónak!

MEGTEKINTÉS

Alsónémediben karatéztunk

Sensei Fris Feri és csapata rendezte az V. Tigris dojó Mikulás kupát egy modern sportcsarnokban, Alsónémediben. Ezt a versenyt várjuk, minden év végén, hiszen remek gyakorlási lehetőség a “C” és “B” kategóriás versenyzőink részére. Öt versenyzővel érkeztünk; Szentpéteri Dia, Szabó Norbert, Kardos Csabi, Sári Enikő és Nagy Miki képviselte csapatunkat. (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Itt járt a Télapó

Dec. 05.-én és 07.-én a gyerekcsoportjainkat meglátogatta a Mikulás. A szokásosnak megfelelően indultak az edzések, de a tréning közben kopogtattak az edzőterem ajtaján, s betoppant a télapó.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum