Beszámoló a nyár eseményeiről

16.-án este a debreceni dojóban gyűltünk össze, hogy a nyár eseményeiről beszélgessünk, ill. az elkövetkezendő időszak szakmai munkájáról essen szó. Ludman Viktor élménybeszámolója gyalogtúrájáról mindenkit elgondolkodtatott, hisz igenis vannak még segítő szándékú emberek. Klubunk tagjai 6 edzőtáborban vettek részt a nyár folyamán, (mindegyik dojóból) itt tapasztalatainkat osztottuk meg a csapat tagjaival. Végezetül szó esett a szervezetünkben lezajló változásokról is, mely a klubunk esetében is egy megfelelő szakmai vonalat jelent. Remek hangulatban telt a beszélgetésünk, melyet hamarosan újabb követ majd. Célunk, hogy folyamatos kommunikáció legyen a klubhoz tartozó tanítványok között, mely a csapatunk kohéziójának egyik alapja!

MEGTEKINTÉS

Lojalitás – Tisztelet – Barátság

Polyák Józsi Barátunk 50. szülinapját ünnepli!
Isten éltessen erőben, egészségben!

Tanítványa, a 4. danos Demeter Zsolt ír őszintén pár sort, ünnepelve a szülinapos Mestert!

Mindenkinek ajánlom ezeket a sorokat, melyben a Lojalitás, a Tisztelet és a Barátság sugárzik! Ez példa!

Döme gondolatai ITT olvashatóak.

MEGTEKINTÉS

Shinkyokushin Harcművész Szövetség I. szakmai tábor

Újonnan alakult szövetségünk I. szakmai táborában vettünk részt Szept. elején. Klubunkat 5 fő képviselte Szolnokon; Pénteken és Szombaton Sensei Csaba, Kardos Csaba, valamint Sári Enikő, vasárnap pedig a Finnországból éppen hazaérkező Sempai Gyuri és Szentpéteri Dia. A programot Shihan Karmazin és dojója szervezte, remek információ áramoltatással azt megelőzően. A szakmai vezetést Shihan Bencze Antal látta el, aki az “élő harcművészet” oldaláról közelítette meg a kyokushin mozgásanyagát, akárcsak, ahogy azt a videókon látva, Sosai Oyama is tette!

MEGTEKINTÉS

Harcművész táborban vettünk részt Zánkán

Augusztus 15-21-ig Gyuri sempai és jómagam a II. Zánkai Harcművész Táborba vettünk részt Debrecenből.  Mellettünk még Bakonyi Feri és fia; Ádám, Szverle Árpi és Baksa Laci képviselte a Shogunt Gyönkről. Hétfőn reggel 6 órakor indultunk el és délre már el is értük úti célunkat. Kis várakozás után elfoglaltuk szobáinkat majd egy rövid szieszta után elérkezett a délutáni tréning ideje.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum