35 év fölött… a senior csapat

Shigeru Mesterrel töltött néhány szemináriumi nap után már nem csak hiszem, hanem tudom és bizton állíthatom, hogy soha nincs ”késő”! (Legfeljebb ha már véget ért az életed, akkor kesereghetsz, hogy mi mindent nem tettél meg, nem próbáltál ki!) Az életkornak nincs jelentősége, az csak egy állandóan változó állapot…

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

A Szoboszlói Úti Általános Iskolában bemutatóztunk

A klubunk fennállása óta először bemutatózott a Szoboszlói úti általános iskolásoknak, akik az utolsó tanítási napon nagy örömmel fogadták kis csapatunk műsorát.
Szerdán mire beérkeztem a megbeszélt időpontra, kis edzőtársaim már nagy izgalommal várták, hogy mikor kerülünk sorra. Sokuknak ez volt életük első bemutatójuk, de nagyon ügyesen helytálltak. Sikerült csapatot úgy összeállítani, hogy a legkisebbektől a felnőtt csoportig mindenki megmutathassa magát.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Sári Enikő megnyerte az Austrian Opent

Június 04.-én indult útnak 3 fős csapatunk a Bécsi versenyre. Az előzetes tájékoztató alapján 10 ország 216 versenyzője nevezett az Osztrák Shinkyokushin szervezet versenyére. Kardos Csaba a felnőttek között a -70 kg-ban szerepelt, míg Sári Enikő a 4 kyu alatti övfokozatúak csoportjának nyílt kategóriájában indult. 04.-e este Hegykőn aludtunk, hála Kardos Csabi fantasztikus szervezésének :)

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Bemutatóztunk a Vénkerti Júniálison

Újabb felkérésnek eleget téve Június 04.-én ismét bemutatót tartottunk. Lelkes kis csapatunk a Vénkerti általános iskola és Óvoda rendezvényén szerepelt. Az egész napos programsorozat és a jó idő sok embert mozgatott meg ezen a szombaton. A csapatot Sempai Szabó György koordinálta, vezette. A kyokushin karate teljes repertoárját bemutatta csapatunk, mely a visszajelzések alapján szép sikert aratott.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

IV. Polgármester Kupa – Keszegfalva

A Szlovák Shinkyokushin szervezet elnöke, Sensei Markovics hívott meg bennünket a soron következő nemzetközi utánpótlás versenyükre. Nagyon jó gyakorlási és tapasztalatszerzési lehetőség ez a fiatal korosztály számára. Mivel ez a verseny egybeesett a Kékes csúcsfutással, melyen az egyesületünk edzői futottak, 2 versenyzőt neveztünk. A Farkas testvérek képviselték a klubot Szlovákiában, kik a családdal utaztak. A nemzetközi versenyen 3 ország, közel 200 versenyzője lépett tatamira. Farkas Bálint a gyerek I. korcsoportban a 2. helyet szerezte meg, míg Adrienn a serdülők között aranyérmet szerzett!

Versenyzői és a szülői vélemény az eredményről:

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

14. Kékes csúcsfutás avagy a 4 “szenyor”

Tavalyi, első futásunk után eldöntöttük, hogy igyekszünk minden évben teljesíteni ezt a nem éppen mindennapi versenyt. Közel 12 km, 671 m szintkülönbség és 1100 induló jellemzi az idei, 14. Kékes csúcsfutást. Nekünk, pulykahúson nevelkedett alföldi betyároknak nem volt éppen könnyű felfutni országunk legmagasabb pontjára…

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Bemutatóztunk a gyereknapon

Múlt hét pénteken egy felkérésnek eleget téve, bemutatóztunk Debrecenben, a Kemény Zsigmond utcai óvodában. A gyereknap alkalmából szervezett, programoktól gazdag rendezvényen a lovagi tornától az akrobatikus rock and rollon át a Kyokushin karatéig számos bemutatót láthatott az igen nagy számú közönség. Kis csapatunk zenére mutatott be a kyo karate repertoárjából számos olyan szeletet, mely az ovis-kisiskolás korosztály számára motiváló lehet. Sikeres szereplésünket követően megvendégeltek bennünket a rendezvény szervezői, melyet köszönünk szépen!

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum