Küzdelmi szeminárium Gyönkön

Az előzetes egyeztetések alapján, és a rengeteg programhoz igazodva a tavaszi szünetre lett tervezve a küzdelmi alapok oktatása Gyönkön. A szünet okán többen elutaztak ill. készülődtek a húsvétra, ennek megfelelően a létszám is így alakult, de a lelkes 20 fő minden edzésen a legtöbbet akarta elsajátítani.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Edzéslátogatás a Shogun Dojóban

Edzéslátogatás saját és más egyesületeknél, adták ki a feladatot a TF karate sportedzői képzésen. Gyorsan végigpörgött a fejemben hova is tudnék elmenni a környéken, hogy más egyesület edzéseit is végig tudjam nézni. Mivel Debrecenben dolgozok kézenfekvő volt, hogy az egyik ilyen edzéslátogatást ott fogom elvégezni. Felhívtam Rácz Csaba Senseit, hogy megkérdezzem van-e lehetőség egy edzést végignéznem. A válasza az volt, hogy természetesen akár kettőt is, hiszen csütörtök lévén gyerek és senior edzés is lesz.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Kitűnő tanulmányi eredmény

Egyesületünk debreceni csoportjának kis nebulója; Papp Krisztián újabb kiemelkedő tanulmányi eredményével hívta fel magára a figyelmet. Közel 3000 tanulót neveztek a Jedlik Ányos nevét viselő matematika – fizika versenyre hazánkból és a határokon túli Magyar településekről. Először az iskolai elődöntőn, majd a megyei döntőn verekedte be magát Krisztián a döntőbe, ahol a képen szereplő évfolyamtársával holtversenyben az előkelő 3. helyet szerezte meg. A versenyző kiemelkedő teljesítményét az jellemzi, hogy most 4. osztályos, így csak 2 év múlva fog fizikát tanulni. A sikeres versenyzés érdekében viszont felkészítő tanárhoz járt!

Gratulálunk Krisztián!!!

MEGTEKINTÉS

IX. J & S Speed Kupa Tarján – Beszámoló

Április 9.-én megrendezésre került a IX.J&S Speed Kupa Tarjánban.Enyém a megtiszteltetés, hogy röviden beszámoljak az itt történtekről.
Hajnali 5 órakor rajtoltunk Debrecenből, és röpke 4-5 óra alatt már meg is érkeztünk a helyszínre.Az utazás vidám hangulatban zajlott,az álmosság és izgalom ellenére is. A létszám tekintélyes volt, több mint 400 versenyző vett részt a megmérettetésen! A mi klubbunk 11 versenyzővel képviseltette magát!A mérlegelés és Sensei Csabival történő rövid egyeztetés után elkezdődött a verseny.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

4 érem a IX. J & S Speed Kupáról

Április 9.-én Tarjánban jártunk, ahol csapatunk 11 versenyzője mérettette meg magát az igencsak nagy létszámú nemzetközi versenyen (több mint 400 induló)

Eredmények:

-Serdülő kata: 2.  Tóth Zoltán
-Felnőtt C -70 kg: 2.  Kardos Csaba
-Felnőtt C -80 kg: 3.  Kostyál Viktor
-Felnőtt C +65 kg: 3.  Sári Enikő

Beszámoló hamarosan az egyik versenyző szemszögéből!

MEGTEKINTÉS

Küzdőedzés Shihan Bencze szemináriumával

Április 2.-án Budapesten, a Tigris dojóban jártunk ahová Sensei Fris Feri invitált bennünket. A 8 órás küzdőedzés indításaként Shihan Tóni tartott edzést 2 órában, ahol egy-egy technika helyes alkalmazását és a küzdelembe való megfelelő megvalósítását gyakoroltuk. Ezt követően indultak a szabad küzdelmek, ahol ki-ki a saját erőnléti szintjének megfelelően bármennyit küzdhetett, gyakorolhatott. Köszönjük a Shihannak és a Senseinek a lehetőséget, hogy egy ilyen légkörben gyakorolhattunk ismét. 6 szervezet 22 klubjából, több mint 100-an voltak jelen a programon!!!

MEGTEKINTÉS

Shigeru Uemura Mester szemináriumán jártunk

Bő 1 évvel ezelőtt találkoztam azzal a rendszerrel, mellyel, most már kimondhatom a mi dojónkban is foglalkozunk, s igyekszem én is eszerint gyakorolni! Akkor Shihan Tóni meghívására vettünk részt a kurzusán, s a nap végén megkérdezte mi a véleményem erről. Igyekeztem minél tömörebben válaszolni, s az a szó jutott eszembe, hogy HITELES!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Családi nap a hétvégén Gyönkön

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum