Övvizsga Debrecenben

Március 25.-én övvizsgán bizonyítottak karatékáink. Túlnyomó részben azok vizsgáztak, akik a decemberi teszten valamilyen oknál fogva nem lehettek ott. Páran példamutató szorgalmuknak köszönhetően kaptak lehetőséget az övfokozati előrelépésre ezen a tavaszi vizsgán.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Önvédelmi alapok oktatása

Meghívásunknak eleget téve, 03. 17.-én, csütörtökön sensei Rinyu Sándor, a Berettyó Budo SE. vezetője és tanítványai voltak egyesületünk vendégei. Kérésünknek megfelelően a sensei segítségével az önvédelem alapjaival, a combat elveivel ismerkedhettek a jelenlévők.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

A Karate, ahogy azt a gyerek látja

A debreceni dojónk előkészítő csoportjába járó gyerekek azt a házi feladatot kapták, hogy rajzot készítsenek, melyen egy-egy karatés élményüket jelenítik meg. A rajzokon edzés pillanatok, oktatók, csapattársak jelentek meg, melyeket nagy gonddal készítették el az 5-8 éves gyerkőcök (néha szülői segítséggel :) ) Az oldalra folyamatosan feltöltjük a rajzokat, melyeket a gyerekek nagy örömére díjaztunk is!

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Diákolimpia döntő 2011- Szeghalom

Március 12.-én elérkezett a Diákolimpia döntő napja, melyen a továbbjutott kilenc versenyzőnk közül nyolcan vették fel a harcot az ország legjobbjaival. Az előző éveknek megfelelően, most is Szeghalomra utaztunk, ahol magas minőségű szervezettséggel találkoztunk ismét.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

2011 NYÁRI HARCMŰVÉSZ TÁBOR

KYOKUSHIN KARATE
2011 NYÁRI HARCMŰVÉSZ TÁBOR

Shihan Bencze Antal szakmai vezetésével
IDŐPONT, HELYSZÍN: 2011. augusztus 15. (hétfő)- augusztus 21. (vasárnap)
Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
(régi úttörő tábor)

A tábor szervezője: Jászberényi Yakuzák Se.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Magyar Bajnokság 2011 – Eredmények

Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a Magyar Karate Szakszövetség Knock Down Magyar Bajnoksága 2011

MEGTEKINTÉS

“Fényes, érmes sikerek!”

Február 26-án került megrendezésre Sátoraljaújhelyen a VI. Zemplén kupa, melyen egyesületünket három versenyző képviselte. Ezt a versenyt kicsit beárnyékolta az előző héten megrendezett diákolimpia, így talán előzetesen nem kapott akkora nyilvánosságot. Igaz, ezt gyakorló versenynek szántuk.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum