Diákolimpia elődöntő

Az előző évnek megfelelően most is Hajdúszoboszlón lett megrendezve az elődöntő. Sensei Szabó Tomi és csapata most is kitett magáért hisz gördülékenyen sikerült lebonyolítani a versenyt, annál is inkább mert ebben az évben 2 országos elődöntőt rendeztek az előző évi 3-hoz képest. Komoly szakmai műhelyek lettek így a Kelet-Magyarországi elődöntőhöz csatolva. Többek között a Yakuzak SE és a Victory is… (tovább…)

MEGTEKINTÉS

Övvizsga Gyönkön

2011. február 2-án övvizsga zajlott a Shogun SE gyönki dojojában. Szerda este 18:00 órakor közös edzésen készültek gyerekek és felnőttek a soron következő megmérettetésre. A gyerekek számára az edzés szintfelmérő volt, megfelelő felkészültséggel rendelkezők másnap délután vizsgázhattak.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Oxigén kupa

Az Oxigén Klub által megrendezésre kerülő futóversenyek utolsó előtt fordulóján vettünk részt Szabó Gyurival február első szombatján. A téli időszak ellenére szép számmal jelent meg a mezőny. A verseny fővédnöki tisztét Balczó András, a Nemzet Sportolója, a háromszoros Olimpiai bajnok, tízszeres Világbajnok látta el.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

A karatés sakkozó

Január 29.-én rendezték meg az Eötvös István általános iskolában a Kiscsikók sakkbajnoksága elnevezésű versenyt, ahol klubunk kis harcosa, Balázs Ákos is elindult. Az ovis korosztályban 26 fő versengett a legjobb sakkozó címért. Ákoska az előkelő 8. helyet szerezte meg, mely 5 évesen egy remek teljesítmény!

Büszkén mutatta mesterének az oklevelét, és újságolta a versenyen szerzett élményeit!

Gratulálunk Ákos! Hasonló szép sikereket kívánunk a karatés életben is!

MEGTEKINTÉS

Mátra XL túra 2011

Magyarország egyik legismertebb téli teljesítménytúráján vettünk részt 12-en a hétvégén. A 14. alkalommal rendezték meg a Téli Mátra teljesítménytúrát ahol edzettségi szintnek és tapasztaltságnak megfelelően több kategóriában indulhattak a túrázni vágyók.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Téli Mátra Teljesítménytúra

Szombat reggel 6-kor indultunk ködös időben Debrecenből, 4-en autóval, a többiek busszal. Mátrafüreden az iskolában volt a rajt, itt találkoztunk a csapat többi tagjával. Innen már mindenki ment a maga választotta útvonalon. Miki az unokatesójával és mi ketten (Zolcsi és én) a 25,4 km-es távot választottuk. Induláskor még nem tudtuk,hogy mi vár ránk.

(tovább…)

MEGTEKINTÉS

Cikk archívum